Verzenden & retourneren

   

  VERZENDEN


  Alle pakketten van Valebstories.nl worden verzonden met PostNL. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code.

  We hanteren een bezorging van 2-3 dagen, echter wegens de huidige drukte bij PostNL kan het momenteel langer duren. Valebstories.nl levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten.

  Verzenden met Track & Trace
  We verzenden alle bestellingen met Track & Trace code. Dit gebeurt via PostNL naar het bij bestelling aangegeven afleveradres.

  Niet thuis?
  Was je niet thuis toen de PostNL bezorger bij je aan de deur stond? Dan vind je een kaart in de brievenbus met daarop instructies waar het pakket af te halen is.

  Ophalen in winkel
  Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel (Achter het Vleeshuis 34, 6211 GS Maastricht). Na het plaatsen en betalen van je bestelling, kun je contact met VALEB stories opnemen via email of telefoon. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiële afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt via Valebstories.nl teruggestort op je rekening.

   

  RETOURNEREN 

  Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product of je een product wilt ruilen, heb je het recht het product aan Valebstories.nl te retourneren of te ruilen.

  Voorwaarden:
  Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen heb je het recht om artikelen tot 14 dagen na ontvangst retour te sturen. Dit kan je doen via het bijgeleverde retourformulier.

  Wij vinden het fijn wanneer je daarbij als volgt te werk zou willen gaan:

  • Vul het retourformulier in en voeg die toe bij je retourpakket
  • Stuur je pakketje hierna binnen 7 dagen retour

  Retourformulier
  Bij het retourneren en/of ruilen vul je het retourformulier in onder vermelding van het factuurnummer. Het factuurnummer staat vermeld op de factuur die je per email hebt ontvangen. Vul in dat je wil ruilen/retourneren en indien mogelijk de reden van retourneren.

  Retourzendingen
  Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

  De retourkosten zijn voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje altijd met een track & trace code te retourneren, zodat het pakket ten alle tijden traceerbaar is.


  Omruilingen
  Ruilen is enkel mogelijk wanneer het hetzelfde artikel betreft in een andere maat. Wanneer je wenst te ruilen wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaald wel zelf de retourkosten bij het postkantoor.

  Verwerking retour en terugbetaling
  Valebstories.nl zal uiterlijk binnen 14 werkdagen nadat een product in goede staat retour ontvangen is, het betaalde aankoopbedrag, exclusief de verzendkosten, rechtstreeks op je bankrekening terugstorten (indien via iDEAL betaald is of zelf overgeschreven), of opdracht geven aan de creditcardmaatschappij om het bedrag bij te schrijven.

  Vanaf het moment dat Valebstories.nl het aankoopbedrag terugstort moet er rekening worden gehouden met 2 a 3 dagen verwerkingstijd via het betalingssysteem van Lightspeed Payments.

  Dit geldt tevens ook voor alle sale artikelen.

  De retourzending kan verzonden worden naar onderstaand adres:

  VALEB stories

  Achter het Vleeshuis 34

  6211 GS Maastricht

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0

  ← Keer terug naar de backoffice    VALEB stories —> Private shopping! Book your appointment via: https://calendly.com/valebstories/30min ♥ Verbergen